Ave Cèsar, tots et Saluden!

Un bon principi de setmana, teníem l’objectiu de posar en marxa la màquina del temps que vam fabricar per anar a buscar el Dr Mc Filby.
Després de molt parlar, un monitor i una nena del casal han dit que ells volien ser els primers en viatjar a la màquina del temps a la recerca del Dr, decidits han entrat a la màquina i un cop dintre l’hem encès, ha començat a fer uns sorolls molts estranys i els companys del casal han començat a cridar els seus noms i de sobte han aparegut vestits de Romans!
Ens han explicat que en entrar ha començat a fer sorell i tot a donar voltes per un forat negre, han obert la porta i estaven a l’antiga Roma.
Han estat preguntant a la gent del poble pel Dr Mc Filby, la gent deia que havien vist un home amb bata blanca i barba donant voltes molt nerviós i desorientat, però deien que hi havia una persona que havia estat amb ell, en Cèsar.
Molt ràpid han anat a trobar el Cèsar i a xerrar amb ell, diu que havien estat junts fent turisme però que ara feia dies que no sabia res d’ell, que alguna cosa sabia més, i si la volíem saber més, hauríem de fer alguna cosa a canvi. Que aquesta setmana al casal, l’hauríem de dedicar a fer activitats de l’època Romana, i si o fèiem bé, al final de setmana ens deixaria una nota dintre de la màquina!
Això si, com a premissa ens ha dit que cada dia en arribar al casal hauríem de saludar amb un, Ave Cèsar, tots et saluden!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s