Sortim Agafar Idees Al CosmoCaixa!

Avui els nostres inventors del futur han anat d’excursió al CosmoCaixa, agafar idees per portar divendres al President del futur, en Denver, tal com ens va demanar el dilluns en un missatge a través dels nostres viatgers!
Els més petits han fet l’activitat el Planetari Bombolla, els mitjans han entrat al Toca Toca, han estat a prop dels animals i els han pogut tocar … Alguns no les tenen totes i els més grans han entrat a veure l’Univers Fosc!
Després hem estat visitant el museu i experimentant amb tot el que podíem, però sense dubte el que més agradat, ha sigut el Bosc Inundat, una recreació de la selva amazònica amb molta varietat d’animals, el rosegador més gran del món, un Capibara, una Anaconda, unes Granotes fletxa, uns peixos gegants que es diuen Arapaima, que poden pesar més de 150 kg, peixos de la família de les Piranyes, Ocells donant voltes i un Caiman! Tothom creiem que era de broma, però de tant en tant obria els ulls.
Ha estat un matí molt distret i tots han gaudit molt, els petits han pujat i baixat amb escales mecàniques! Per molts ha estat la millor experiència del dia.
Al final de setmana tindreu més notícies si a la màquina del temps en Denver ens ha deixat la pista per seguir buscant al Dr Mc Filby.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s