La Voz kids Medieval.

Ja tenim la quarta setmana de casal finalitzada! I els nostres cavallers i princeses del Juncadella van seguir les ordres que ens van encomanar els Coach de la Taula Quadrada.
La feina que ens van encarregar era prepara el concurs de la Voz Kids Medieval, que cada grup és prepares un ball i la decoració del plató del programa.
Així que durant la setmana van estar fent escuts i banderes i detalls per decorar, i practicar uns balls i cançons i les nostres artistes una altra setmana es van superar.
Divendres van estar decorant i practicant i al final del matí va començar la gravació del programa, que hauríem de deixar dins de la màquina del temps, per ajudar al Coach i ells a canvi ens donarien l’última pista per trobar el Dr Mc Filby, a veure si d’una vegada el podem tornar al present i que deixi de donar voltes per les diferents èpoques del temps.

Entre setmana, vam aprofitar per anar a desconnectar a la Serra de Collserola i gaudir fent jocs de cooperació amb els companys del casal d’estiu de l’Alzina, tots vam gaudir d’un matí diferent.
La pròxima setmana tornarem a posar la màquina en funcionament i enviarem algun monitor/a i nen/a a la recerca del doctor.
Trobarem al Dr Mc Filby... Esprem i desitgem que sí!
Us deixem el vídeo de La Voz Kids Medieval, i fotos d’aquesta setmana, gaudiu com nosaltres o vam fer durant tota la setmana!
Com cada setmana volem donar les Gràcies a tots els nens/es que ens hi han acompanyat aquests dies, els que segui ens veiem dimarts i els que no, que gaudiu molt de les vacances d’estiu.
Molt bon cap de setmana i molt bona festa major a tots, ens veiem dimarts!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s