L’Aritz un Surfer molt animat!

Bon dilluns, la tercera setmana de casal va anar molt bé, dilluns vam tenir la visita de l’Aritz un surfer molt enrotllat que venia buscant en Jack i en Jou, els buscava perquè tenia el campionat del món de Surf a Mundaka i la taula l’havia perdut fent surf després d’una relliscada.
En jack deia que era tot un expert en feu taules i dissenyar-les, amb ell havia quedat campió del món!
Però que com no sabia que fer… Però després de pensar ens va demanar que si fèiem una taula de surf per anar a Mundaka, ens deixaria un tros de mapa d’un tresor que havia trobat a l’aigua.

I després de treballs i sortida a les Golondrinas per veure com era el Mar ben endins, com fabricar unes taules molt xules…i al final de setmana vam tenir la recompensa que ens havia dit. l’Aritz en va deixar una carta i el tros de mapa.
Ens deia que li havien agradat totes les taules i que ja estava camí a Mundaka! Que volia tornar a guanyar el campionat del món.

El grup de Monitores i Monitors del casal volem donar les Gràcies a tots els nens i nenes que han vingut aquesta setmana, a molts els veurem la setmana vinent i uns quants ja marxen de vacances, molt bones vacances i els que seguiu, ens veiem dilluns!
Adéu!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s