3ra Setmana del Casal Superemotics, treballem la RÀBIA!

Uff quina setmana més moguda hem tingut!!

Dilluns va arribar la Nim, molt amiga de la Kai. Estava molt emprenyada i sentia molta ràbia per com teníem el pati…un espai tan gran i amb tants jocs possibles…no podia estar tan brut! Per això dimarts al matí vam fer una batuda per deixar-ho tot impecable! Que bé aquestes noies i nois de primària.

Hem descarregat i treballat la nostra ràbia fent una súper cursa de crits, experimentant amb unes pilotes antiestrès, taller de cuina i amb un «fluido no newtoniano».

Què, què és això d’un «fluido no newtoniano»??? Si juntem maizena i aigua i li donem un fort cop, la massa es transforma en una pedra i no ens deixa traspassar-la. Però si ho fem a poc a poc i amb cura, la massa es transforma en líquid i ens permet traspassar-la. Amb això hem treballat la de coses que es poden aconseguir si actuem des de la calma i no des de la impulsivitat i la ràbia.

A més a més dimecres els més petits de l’escola van anar al Granja Aventura Park, van veure als animalons de la granja, animals exòtics i un parc de tirolines i ponts!! Com van gaudir!

I els més grans….van anar a la Illa fantasia!! Quines ganes tenien a l’autocar d’anada estaven animadíssims, s’ho van passar també d’allò més bé!!! A la tornada no s’escoltava ni una mosca!!!

La veritat es que ha sigut una setmana molt moguda però no nomès per això si no perquè també hem anat dos dies a la piscina i remullada a l’escola!!!

Costarà de superar aquesta setmana, però aquests monitors i monitores sempre ho aconsegueixen!!! Quina canya.

Ens veiem la setmana que ve amb moltes ganes de descobrir la nova emoció que treballarem!

@controlplay_serveiseducatius / @casalestiujuncadella

Us deixem un resum de fotografies del casal (Cliqueu a l’enllaç)

Deja un comentario